Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisun avulla kaunis valkoinen hymy, jonka lopputulos kestää jopa vuosia! Hampaiden valkaisussa hampaiden pinta käsitellään kemiallisesti nykyaikaisten ja turvallisten valkaisukeinojen avulla. Hampaiden valkaisu aloitetaan vastaanotolla, jonka jälkeen on mahdollista tehdä kotona ylläpitovalkaisuja omien valkaisulusikoiden avulla. Vastaanottovalkaisussa tehdään yleensä kaksi tai kolme käsittelyä yhdellä käynnillä ja tarvittaessa varataan toinen käynti. 

Hampaiden valkaisumenetelmään vaikuttavat lähtötilanne, toivottu lopputulos sekä käytettävissä oleva aika.

Valkaisun lopputuloksen kestoon vaikuttavat elintapatottumukset. Valkaisutulosta ylläpitää hyvä suuhygienia, hampaita värjäävien ruoka-aineiden välttäminen sekä valkaisevien hammastahnojen käyttö ohjeiden mukaan. 

Ennen valkaisua tulee käydä hammaslääkärin vastaanotolla hampaiden tarkastuksessa, jossa hoidetaan suun ja hampaiden terveys ensi kuntoon. Valkaisuun mentäessä hampaissa ei saa olla reikiä, hammaskiveä tai tulehduksia.

Meillä on myös mahdollista tulla maksuttomaan valkaisun konsultaatioon, jossa käydään läpi yksilöllisesti tehty hoitosuunnitelma, hoidon kulku sekä hoidon kustannukset. Konsultaatioon voi varata ajan ajanvarauksen kautta. 

Kemiallisen valkaisun sijaan hampaat voidaan kirkastaa myös suuhygienistin tekemässä tahna- ja soodapuhdistuksella. Soodapuhdistus ei vaikuta hampaan rakenteeseen vaan pinta tehopestään ja hampaat kirkastuvat.

Lisätietoja erilaisista hampaiden valkaisumenetelmistä saat varaamalla ajan konsultaation ajanvarauksen kautta!