Etsimme tiimiimme nyt uusia huipputekijöitä! Etsimme sinua, joka haluat kehittyä ammattilaisena ja olet kiinnostunut uusista tekniikoista ja hoitomuodoista. Meille ensisijaisen tärkeää on laadukas työ ja asiakkaiden hyvinvointi. Toivomme, että nämä ovat sinulle myös merkityksellisiä.

Haemme tällä hetkellä seuraavia tekijöitä:

Hammashoitaja

Hammashoitaja, kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työnkuva on monipuolinen ja mahdollistaa jatkuvan itsensä kehittämisen. Voit hakea työtä myös oppisopimuksella.

Hammaslääkäri

Haluat tehdä kokonaisvaltaista ja laadukasta hoitoa. Esteettisestä suuntautumisesta plussaa. Haluat kehittää itseäsi ja olet kiinnostunut uusimmista tekniikoista ja hoitomuodoista. Hallitset protetiikan ja haluat kehittää itseäsi siinä lisää.

Suuhygienisti

Suuhygienistin kokonaisvaltainen työnkuva. Mahdollistamme jatkuvan ammattitaidon kehityksen sekä tarjoamme nuorekkaan ja iloisen työyhteisön ympärillesi. Pääset käyttämään työssäsi viimeisintä tekniikkaa ja hoitomuotoja.

Työhön perehdytetään, työyhteisössä huolehditaan viihtyvyydestä ja koulutuksesta. Tässä työpaikassa ei tule tylsää! Pääset tekemään hyvää ihmisille ja luomaan elämänkestoista terveyttä ja hymyä.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen vastaanotto@hammasasemaaldente.fi

Odotamme innolla uusia tekijöitä työyhteisöömme!

Terkuin Aldenten väki.