Etsimme tiimiimme nyt uusia huipputekijöitä! Etsimme sinua, joka haluat kehittyä ammattilaisena ja olet kiinnostunut uusista tekniikoista ja hoitomuodoista. Meille ensisijaisen tärkeää on laadukas työ ja asiakkaiden hyvinvointi. Toivomme, että nämä ovat sinulle myös merkityksellisiä.

Haemme tällä hetkellä seuraavia tekijöitä:

Hammashoitaja

Haluatko eteenpäin urallasi? Avoinna kokoaikainen ja vakituinen työpaikka sinulle, joka haluat edetä hammashoitajan urallasi jopa vastaavaksi hoitajaksi. Työnkuva on monipuolinen ja mahdollistaa jatkuvan itsensä kehittämisen.

Hammashoitajaopiskelija

Voit hakea työtä myös oppisopimuksella. Mahdollisuus sinulle, joka haluat suorittaa opintosi loppuun käytännön tehtävissä inspiroivassa ilmapiirissä. Työskennellessäsi meillä tulet oppimaan ensimmäisestä päivästä lähtien lisää uudenaikaisista teknologioista ja tekniikoista. Huippuammattilaistemme ohjauksessa kehität itseäsi, ammattitaitoasi ja jalostat jo oppimiasi taitoja uudelle tasolle.

Lue lisää tästä (PDF, 126 kt)

Hammaslääkäri

Haluat tehdä kokonaisvaltaista ja laadukasta hoitoa. Esteettisestä suuntautumisesta plussaa. Haluat kehittää itseäsi ja olet kiinnostunut uusimmista tekniikoista ja hoitomuodoista. Hallitset protetiikan ja haluat kehittää itseäsi siinä lisää.

Suuhygienisti

Suuhygienistin kokonaisvaltainen työnkuva. Mahdollistamme jatkuvan ammattitaidon kehityksen sekä tarjoamme nuorekkaan ja iloisen työyhteisön ympärillesi. Pääset käyttämään työssäsi viimeisintä tekniikkaa ja hoitomuotoja.

Työhön perehdytetään, työyhteisössä huolehditaan viihtyvyydestä ja koulutuksesta. Tässä työpaikassa ei tule tylsää! Pääset tekemään hyvää ihmisille ja luomaan elämänkestoista terveyttä ja hymyä.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen vastaanotto@hammasasemaaldente.fi

Odotamme innolla uusia tekijöitä työyhteisöömme!

Terkuin Aldenten väki.